Skidskolan

Skidskola barn/ungdomar Gällö SK Alpina arrangerar skidskola för både barn och vuxna. För att få vara med i skidskolan måste man vara medlem i GSK och vara född under första halvåret 2020 eller tidigare. Man ska ha tränat hemma på att vänja sig vid utrustningen och att stå på skidor. Under skidskolan ska ALLA bära hjälm!

Skidskola för vuxna Om det finns intresse för en vuxengrupp, minst fyra anmälda, så kommer vi att ha en vuxengrupp för nybörjare. Så ta chansen att lära er att åka sidor under tiden som era små går i sina skidskolegrupper. Tänk vad roligt ni sedan kommer att ha tillsammans i backen/backarna! Med tanke på att det är ganska många deltagare i skidskolan så kommer det att vara ett större tryck på våra liftar och vi ber er att ha överseende med detta.

Anmälan

För uppgifter om datum, tider och telefon- nummer, se kommande information på vår hemsida, Instagram- eller Facebooksida. Anmälan sker via här Sportadmin.

Pris: 500 kr

Avgiften skall vara betald före skidskolans start. Bilder från skidskolan kan komma att publiceras på Gällö SK’s hemsida och/eller i vårt årligen återkommande blad.

IMG_8222