Mount Mickelbacken nu avslutat!


Nu är Mount Mickelbacken avslutad för denna gång.

Mount Mickelbacken är avslutat (sista september) vi uppmanar alla som har ett start kort att lämna det i brevlådan på lyan även om Ni inte gått färdigt. Vi kommer att lotta ut fina priser på startkortet. Brevlådan sitter upp på Lyans gavel oktober ut. Tack alla för ett bra insats under sommaren.

Naturligtvis kommer vi att fortsätta med samma utmaning även nästa år


Välkommen till Mount Mickelbacken 2021! Här kommer vi att bestiga världens högsta berg Mount Everest fast på hemmaplan i Mickelbacken.

Vi kör igång måndag 7 juni kl 18:00 håller på till 30 sept. Där emellan är det öppet dygnet runt!

Det går ut på att man går/springer uppför Mickelbacken 76 gånger för att nå Mount Everests topp på 8848 meter! Det finns två banor med olika svårigheter. Båda startar från lilla liften, den enklare går sedan i gamla backen upp till Toppstugan ca 750 m lång. Den svårare viker av uppför stora liftens liftspår och är således mycket brantare, den är ca 460m lång men samma antal höjdmeter 117 m.

Hämta ett startkort vid starten eller ladda ner här. När ni är klar lämnar ni det i den låsta brevlådan vid starten eller maila det på info@gallosk.se. Ta gärna bilder och lägg ut på sociala medier med #mountmickelbacken2021. Stöd gärna våra föreningar med en frivillig startavgift på 50:-. Swisha till 123 127 08 67 ange Mountmickelbacken2021 som meddelande. Varm och jobbigt välkomna önskar Gällö SK Alpina och Friluftsfrämjandet Revsund. Vi ses på toppen.

Ladda ner startkort: Mount Mickelbacken startkort.xlsx