Skidskolan

Skidskolan 2017

Efter det stora trycket på skidskoletelefonen under onsdagen så är alla grupper förutom vuxen fulla. Så om det finns någon vuxen som vill gå får ni gärna lämna ett meddelande här så hör jag av mig. När det gäller grupper och när era barn får börja skidskolan så kommer uppgifter under veckan!
Första omgången av skidskolan börjar den 28/1.

Skidskola barn/ungdomar
Gällö SK Alpina arrangerar skidskola för både barn och vuxna. För att få vara med i skidskolan måste man vara född under första halvåret 2013 eller tidigare. Man skall ha tränat hemma på att vänja sig vid utrustningen och att stå på skidor. Man måste ha ett medlemskap i GSK!
Under skidskolan är det hjälmtvång för ALLA!

Vi har under åren haft ca 100 deltagare/säsong.

Skidskola för vuxna
Vi kommer även i år att ha en vuxengrupp för nybörjare. Så ta chansen att lära er att åka sidor under tiden som era små går i sina skidskolegrupper. Tänk vad roligt ni sedan kommer att ha tillsammans i backen/backarna!

Med tanke på att det är ganska många deltagare i skidskolan så kommer det att vara ett större tryck på våra liftar och vi ber er att han överseende med detta.

Anmälan

Onsdag 18/1, 18-20
Söndag 22/1, 16-18

Anmälan sker till mobilnr: 070-619 12 49

För att anmälan skall vara giltigt måste man ha haft en personlig kontakt, SMS, mail, meddelande via Facebook eller mobilsvar räcker inte.

Pris: 300 kr

Avgiften skall vara betald före skidskolans start, på bg 954-7662

Bilder från skidskolan kan komma att publiceras på Gällö SK’s hemsida och/eller i vårt årligen återkommande blad.

Uppdaterad 2017-01-22 21:00